SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

Brytningstider


Av Mats Sederholm och Linda Bjuvgård

Äntligen en krönika. Hoppas nån annan känner så också? Hos oss beror det inte på slöhet utan på aktivitet och Klar Sikt har fått stå åt sidan. Å andra sidan så har vi dragit igång nått annat som kommer att gagna många som ser på samhället på ett mer öppet sätt än vad som erbjuds i den trånga box som stänger våra sinnen och vyer varje dag. För...

Vi har nöjet att presentera ett event i Maj som vi är väldigt stolta över.

"Brytningstider" är namnet på en sammankomst med föredrag, workshops och mingel som är unikt i Sverige. Under  drygt åtta timmar så kommer det finnas plats för massor av inspiration, upplysning, kraft och nätverkande.

Det började med att vi bestämde oss för att hålla ett föredrag i vår. Sen tänkte vi att det kunde vara kul att få med några till och sedan spann det iväg. Vi bjöd in några och alla sa ja på några dagar. Det har varit ett oerhört go i detta.

Ann-Charlotte Stewart med en holistisk syn på medicin och hälsa, känd i vaccinsammanhang och för en härlig inställning, finns med. Sanna Nova Emilia som vi inte kände alls men blev tipsade om tackade omedelbart ja . När vi skrev om att vi vill samla människor som tänker "Outside the box" så var det inget snack. Linda kommer själv att ta upp hur barn påverkas. Hela vårt samhälle bygger på hur man formar barn i tidig ålder, ett självklart ämne men som få håller föredrag om. Mats kommer att ta upp hur vi hålls kvar innanför boxen, hur makt i olika formar urholkar människa och  hur vi är på väg att bli robotofierade. Sist men inte minst, jokern i leken. Peter Wahlbeck.  Peter har sååå länge gäckat och öppnat på människors inre boxar genom sina ståupp-föreställningar, föredrag, tv program med mera. Fantastiskt att få ha med honom helt enkelt.

Läsare; Kom!

Det blir en dag för möte och firande. Ett manifestation mot det samhälle som sakta nöter ner oss starka vackra människor. Säg stopp. Det här samhället duger inte, vi måste vidare, vi måste ändra på saker och ting i grunden. Söndagen den 12:e Maj blir ett bevis på att det finns en vilja och en kraft som vill annorlunda.

Vi har två våningar till förfogande på Kammakargatan 56 i Stockholm och som vi tror kommer att fyllas med hängivet folk. Det finns servering, det kommer att vara frågestunder, workshops ja vi vet ännu inte hur mycket det blir.

"Brytningstider" kräver en organisation med massor av saker som ska fungera ihop. Vi har haft ett jättestöd av en rad funktionärer som anmält sig och kommer att se till att detta blir av. Tack till er allra redan.

Läs mer om alla detaljer på www.brytningstider.humancreations.se

Väl mött
Mats & Linda
Arrangörer av Brytningstider

Följ eventet här:

Tags:
Categories: Nyheter & Produktioner

0 Comments
Sätt att kommentara: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Bloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper