SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

Boken Robotfolket


 

 
Robotfolket är krönikörerna Mats Sederholm och Linda Bjuvgårds roman.

Om du gillar krönikorna här på Klar Sikt så kommer du att gilla Robotfolket!

Robotfolket binder ihop den lilla människans vardag, hennes oförmåga att kunna påverka sin utveckling, med hur vårt samhälle formar och präglar oss. Den höjer kameran och ger dessutom en total förklaring på hur makten och globaliseringen sakta förflyttat människor in i en skrämmande nutid. Den berättar om hur detta alltmer accelereras upp och varnar för en framtid där människor alltmer kommer att kunna liknas vid boskap. En värld där ständig övervakning förvandlats till trygghet, där barn och äldre helt instutionerats, där människor ständigt är uppkopplade mot underhållning i olika former. En värld där hjärta, närvaro och eftertanke inte längre lönar sig.

Robotfolket förklarar HUR detta går till och ger dig insikterna du behöver för att vakna och väcka andra.
 

Men Robotfolket är minst lika mycket en spännande äventyrsroman där en vardagsperson tillsammans med ett litet och udda sällskap frihetskämpar försöker stoppa en global attack. Ett äventyr som utspelar sig i svenska men också klassiska utländska miljöer.

Robotfolket är unik då den går förbi mediabruset och all litteratur du tidigare läst. Den är spännande som fiction, men låter sanningen om vår samtid vara det som utmanar läsarens mod allra mest.

För dig som gillar riktig spänning.


Du finner läsares omdömen, videotrailer, beställningsformulär och annat på bokens hemsida.

 
 
 
Bloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper