SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

Spontant i tidenVälkommen till "Spontant i tiden".
Den här sidan kommer att innehålla sådant som är aktuellt. Kanske inte alltid tillräckligt att göra en krönika av men ändå viktigt.
 
 
Torsdag 2011-12-29
Årets förvillare utsedd: Smittskyddsinstitutet och Annika Linde chef för den virologiska avdelningen.
Den 29:e december räknades rösterna samman och som, nummer ett på listan av förvillare hamnade smittskyddsinstitutet och Annika Linde chef för den virologiska avdelningen. Motiveringen är:

"De ansvariga medverkade till en hysteri kring svininfluensan 2009-2010 i Sverige vilket orsakade ett nedsatt förtroende för skolmedicin och kommande vaccinationsprogram."

På andra plats kom Professor Martin Ingvar, föreståndare för Osher Centrum, Karolinska Institutet.

På tredje plats, vetenskapsjournalisten Karin Bojs från Dagens Nyheter.

Mer fakta och artiklar kring detta på News Voice.Söndag 2011-11-06
Äntligen stopp för antisemit-hysterin. SvT Agenda fälldes av granskningsnämnden
Svt Agenda fälldes av granskningsnämnden efter att man i sitt program i bästa Orwellsk anda suttit och klippt ihop ett sammanhang där Vakens grundare Mikael Cromsjö verkade stå för Judiska världskonspirationer.

Cromsjö intervjuades av SvT på stan. Cromsjö kommenterar en fråga ställd av SvT reportern. På tv gör speakerrösten en massa på ståenden om Judisk världskonspirationer, därefter klipper man in Cromsjö från intervjun. han svarar på något helt annat än vad speaker rösten säger.

Man slutar aldrig att chockas över lögnerna och påhitten för att stoppa Sanningsrörelsen. Mer detaljer här
Torsdag 2010-12-29
Det amerikanska imperiet kollapsar
Missa inte denna underhållande intervju med trendexperten Gerald Celente. Han säger sanningar i parti och minut. Den här intervjun är från December 2010.Torsdag 2010-09-30
Amerikanska militärer: "UFO stängde av kärnvapenmissiler"
Pensionerade militärer klev häromdagen fram och vittnade om hur UFO:n synts vid flera missilanläggningar under 60-talet. De stängde dessutom av missilerna! Vittnesmålen som nu kliver fram är en rad olika miltärer som berättar om samma händelse men sett från olika synvinklar och från respektive militär och operativ befattning vid tiden för händelsen.Vittnesmålen är dokumenterade och bortom alla tveksamma tvivel. Frågan är bara vad de såg OCH vad som lyckades stänga av missilanläggningen.

Läs mer i Aftonbladet.

Lyssna och se på en av militärerna, Robert Salas nedan.Torsdag  2010-09-23
FN: "Alla vet att USA låg bakom 9/11"
Irans president Ahmadinejad gick idag till angrepp mot USA i FN. Han hävdade att det var USA som låg bakom 9/11 i syfte att förbättra USA:s ekonomi och för att säkra Israels överlevnad. Argumenten är logiska så klart. USA har iscenastt och itrigerat fram konflikter i världen hur många gånger som helst i historien men självklart är detta fulständigt politiskt omöjligt att påstå. Detta vet Ahmadinejad vars syfte med att säga detta inför hela världen måste vara att sprida dessa tankar för att därigenom underminera USA på längre sikt. Läs mer på Aftonbladet. Se video här.

Ahmadinejad talade också om den nya världsordningen. Han konstaterade att den kapitalistiska världsordningen misslyckats och att en ny behövs. Se video här. Se sedan ner till vänster på sidan och välj den översta.

Lördag 2010-08-14
Obama vill gripa Wikileaks-grundaren
Barack Obama uppmanar sina allierade i Europa att åtala Wikileaks Julian Assange efter att Wikileaks släppt information om Afghanistan-kriget. På så sätt skulle han kunna gripas. Världens "största demokrati" och med världens i särklass mest inpräntade självbild om att vara frihetens föregångare söker sätta sanningen bakom lås och bom. Läs mer här.

Under dagen intervjuades Assange av Aftonbladet då han besökte Sverige:

Aftonbladet:
- Ni utsattes för hårt tryck från Vita huset och Pentagon sedan ni publicerat dokumenten från Afghanistan.
Assange:
– Ja, det var ett oerhört tryck. Vita huset körde med retoriska trick och spred under ytan lögner om oss. Journalister måste bli mer vaksamma om vad som sägs om oss. Men vi fick också ett stort stöd.
Aftonbladet:
Har ni blivit hotade?
Assange:
– Ja det amerikanska försvaret har ställt tre krav. Att vi ska förstöra allt material vi har publicerat om Afghanistan. Att vi ska förstöra allt liknande material vi ännu inte publicerat. Om vi inte lyder så ska de tvinga oss till det.
Aftonbladet:
- På vilket sätt?
Assange:
– Det framgår inte.Torsdag 2010-06-24
Den Nya Revolutionen
Heter en artikel av Michael Delavante på sourze. En strålande artikel som tar upp betydelsen av en jämlikt samhälle och som med forskares hjälp visar på hur det i praktiken visat sig att människor och samhällen mår bättre världen över när inomstskillnaderna är mindre.

"Kontentan är att bästa sättet att öka folks välbefinnande består i att utjämna inkomstskillnaderna. Wilkinson och Picket menar att sambandet mellan ojämlikhet och ökning av hälsorelaterade och sociala problem tyder på att om USA skulle minska inkomstskillnaderna till närheten av genomsnittet för de fyra mest jämlika länderna Japan, Norge, Sverige och Finland skulle andelen som har förtroende för andra stiga med 75 %. Dessutom så skulle förekomsten av psykisk sjukdom och sjuklig fetma kunna minskas ned med nästan två tredjedelar, antalet fängelseinterner skulle minskas med 75 % och människor skulle leva längre samtidigt som de skulle kunna arbeta två månader mindre per år."

Hela artikeln finner ni här.

Onsdag 2010-05-19
Varför så tyst om 9/11
Runt om i världen och inte minst i USA finns en utbredd kritik av den officiella versionen av vad som egentligen hände 11 september 2001. Men varför är det så tyst i Sverige? Det frågar sig Jonny Sundell
I en artikel på "Fria Tidningen" från 14:e Maj ifrågasätts medias totala tystnad kring 9/11. En händelse som sått för krig med en miljon döda och en ny övervakningskultur så borde ifrågasättandet normalt sett vara igång på full maskin, men media håller absolut tyst. Läs Sundells artikel, se länk här.

"41 erfarna medarbetare i den amerikanska säkerhets- och underrättelsetjänsten opponerar sig mot den officiella 11 septemberutredningen."
, är rubriken på en bra artikel av Alan Miller översatt till svenska.
Den finner du här
.

Måndag 2010-04-21
Intervju med Wikileaks-skaparen
Nyligen släpptes en video som visar hur amerikanska soldater mejat ner irakier på öppen gata i Bagdad. Videon "Collateral Murder" släpptes på siten wikileaks.com. Skaparen och australiensaren Julian Assange är intervjuad av Aftonbladet. Där säger han:

– Varje beslut som vi människor fattar baseras på vad vi vet, och den kollektiva kunskapen är det som avgör hur samhället formas
.


Intervjun finner ni här.
 

Måndag 2010-03-29
SvD antyder att terrorattacken i Moskva kan ha varit en False-Flag operation
Dagens terrorattack i tunnelbanan i Moskva kanske är skapad av KGB och är i så fall en false-flag operation.
SvD skriver:

"Men det finns också en risk att attentaten har koppling till en intensifierad maktkamp i Moskva. Det värsta scenariot är om det finns kopplingar till president Dmitrij Medvedevs klan och omgivningen till premiärminister Vladimir Putin, män med en bakgrund inom säkerhetstjänsten KGB."


Det är uppenbart att media accepterar konspirationsteorier när de finner det lämpligt. De har alla sin agenda, och aldrig tycks sanningen vara den främsta.

Hela artikeln finner ni här.
 
Måndag 2010-02-24
Genombrott för 9/11 Truth i Danmark.

Fredrik Roswall har uppmärksammat de danska media och hur de med en annan ton bemöter ifrågasättandet av 9/11 historien.

De stora danska dagstidningarna belyser nu på allvar ifrågasättandena av den officiella konspirationsteorin om vad som hände den 11 september 2001.
Tidningen Politiken tar under rubriken Kendte: Undersøg 11. september forfra (6/2) upp flera av de framstående internationella och danska namn som står bakom kravet på en ny undersökning. Enligt Politiken menar dessa att det bakom attackerna låg "en amerikansk regeringskomplott".

.......

Missa inte hans upplysande artikel på Sourze
 
 
Måndag 2010-01-04
Klimatsanningarna som DN snabbt raderade.

Hur tydligt ska det bli med hur våra "fria media" mörkar, vinklar och trixar. Häromdagen läste jag pappersupplagan av DN och hajade till när jag kom till "Ledaren signerat".


Hans Bergstöm skrev om det som går under namnet "Climategate" på ett sätt som inte alls klingade rent i våra media och politikers öron. Artikeln kom upp på nätbilagan men togs sedan bort!
Bergstöm sammanfattar ClimateGate på ett bra sätt. Han skriver bl.a.:
 
IPCC- kretsen har brutit mot fundamentala regler för vetenskaplig prövning och diskussion och bör ha förverkat allt förtroende i forskarsamhället. Med sitt nit att låta aktivismen gå före vetenskapen har den gjort stor skada även för FN.
 
Hela hans artikel finns på lindenytt.com

 
Tisdag 2009-12-22
"Jag ser konturerna av en Ny världsordning", säger Reinfeldt.

Jo, har man umgåtts med politiker på högsta nivå som statsminister i ett EU-Ordförande land så kan man inte undgå att dras in i den globala agendan.

Reinfeldt förklarar sina senaste lärdomar:

"– Europa är den kontinent som tydligast har lämnat oket av nationalism bakom oss. I andra delar av världen agerar man fortsatt reflexmässigt mot globala utmaningar med nationella svar. Medan EU har ett beslutsfattande som är gräns­överskridande. Och EU har också varit redo att gå längst i förhandlingarna om klimat och finanskris."

Ingen nåd för de som säker småskalighet och ett globalt samarbete byggt på olikheter OCH respekt.

Den nya världsordningen har dragit in våra allra närmast folkvalda i sitt nät.
 
Någon som fortfarande är förvånad över den globala kurs som vi här på Klar Sikt så tydligt försöker förmedla?
 

Källa: DN
 
Söndag 2009-11-29
"Irakkriget inte lagligt"
 
Men det visste vi väl redan. Inte för att krig någonsin borde kunna vara lagliga. Idag rapporterar media att Tony Blairs justitiekansler, när det begav sig, hade upplyst Blair att det stred mot lagen (internationell rätt) att gå in i Irak och avsätta Saddam Hussein, något som resulterade i att justitiekanslern belades med munkavle och i ett senare skede, efter hård press, gjorde en kovändning i frågan. Inte helt olikt fallet med Egon Frid här hemma, om än betydligt grövre. Och så här går det alltså till när våra sk folkvalda politiker ser till att göra som de vill för att nå sin större agenda.

 
Fredag 2009-11-27
Climategate, den korrumperade klimatforskningen.

För någon vecka sedan tog sig hackers in på University of East Anglia's Climatic Research Unit (CRU). De plockade ut  e-mails, koder och mätserier från Universitetes server.

Uppgifterna visade att forskare fabricerat data till förmån för den officiella teorin för hur jorden värms upp. Media sliter sig i håret och kallar det ett misstag, något man borde glömma.

Professor Ingemar Nordin har skrivit en strålande bra artikel på Newsmill som jag rekommenderar alla att läsa.

Här ett kort utdrag:

"Redan tidigare hade man uppdagat att CRU:s databas på något mystiskt sätt har försvunnit, precis när andra forskare började fråga efter den. Endast de av CRU:s medarbetare egenhändigt tolkade mätserierna finns kvar. Nu visar CRU-filerna hur koderna för programmeringen ser ut: Alla "justeringar" som görs utgår från att det är koldioxiden som är drivande för 1900-talets temperaturkurva. Således "konfirmerar" de modifierade mätserierna teorin att det är koldioxid som orsakar 1900-talets globala uppvärmning. (Fler avslöjande är att vänta allteftersom de olika, mer tekniska, datafilerna penetreras.)"

Torsdag 2009-10-29
TV4 Fakta om Vaken.se och sanningsrörelsen

TV4 fakta kommer att sända ett program på Söndag 19:20 med rubriken: "Är de verkligen sanningen på spåren, eller är de ett hot mot vår demokrati?"
Ett program som med 95% säkerhet kommmer att smutskasta de som söker alternativa förklaringar på 9/11 och som söker sig bort från de etablerade trossystemen.
Vi på Klar Sikt förbereder oss på olika sätt och återkommer.

Här en trailer.

 
Måndag 2009-10-12
Vaccinera dig eller förlora jobbet!

Vad som för många kan verka bisarrt - men väntat för oss som ser hur den totalitära utvecklingen går vidare - har nu blivit verklighet.

Hotet om att förlora sitt arbete om man inte vaccinerar sig.

Jo det är sant!

"Kommunanställda i Marks kommun har ett val - antingen vaccinering eller bli tillfälligt omplacerad.
- Som anställd i kommunen skall man vaccinera sig, säger David Lidin vid Marks kommun till Sveriges Radio Sjuhärad. "


Läs hela artikeln här.

Framför ögonen på människor syns ett embryo. Det är ett väsen som ifall det får fortätta att växa till sig kommer att breda ut sig över många områden i samhället. Det handlar om hur människor mot sin vilja tvingas acceptera statens, medias och politikers samsyn på vad som är rätt eller fel. Trots att vaccinet är så omdiskuterat, trots att ett flertal experter, läkare, forskare varnar för vaccinet så blir du överkörd.

Smaka på det här ni!

Och ni som ännu inte vaknat...

Måndag 2009-10-12
Influensaviruset skapat av människor?

Nedan en bra artikel om svininfluensan av Torbjörn Sasserson:

Jag vill bidra med några punkter att fundera på inför massvaccinationen av svenskar from 12 oktober, 2009.

1. Jag har varit i kontakt med en person som arbetar för Crusell SBL (den ledande vaccindistributören i Sverige). Personen kommer inte själv att vaccinera sig för denne vet att vaccinet ger “allvarliga biverkningar”.

2. Influensan kallad svininfluensan består egentligen av genetiskt material från svininfluensa, människoinfluensa och fågelinfluensa. Det är hur enkelt som helst att verifiera det genom att studera vad som skrivits i den vanliga pressen. Många tror att genblandningen beror på att virus i naturen korsar sig med varandra. Eftersom jag läst mikrobiologi och genetik vid Stockholms universitet vet jag att det är en omöjlighet eftersom virus inte förökar sig sexuellt. Virus förökar sig genom replikation. Korsning i naturen förutsätter sexuell förökning. Då tänker de flesta: men det vet ju alla att virus muterar i naturen. Ja, men det har ingenting med korsning och förökning att göra.

Jag har försökt förklara denna enkla grundkunskap i biologi för en SvD journalist som fortfarande inte förstår vad jag pratar om. Misstänker att de politiker som ligger bakom beslutet att köpa in 18 miljoner influensa shots” inte heller förstår detta.

Konsekvensen av att vi förstår att ett virus bestående av genmaterial från svin, människa och fågel är omvälvande. Det kan nämligen endast betyda en sak.
Viruset är fabricerat, tillverkat av människan. 

3. Genetiker, biologer och läkare känner till detta, men de är förhindrade att uttala det öppet i media. För i samma ögonblick som de påpekar att viruset är
fabricerat kan dessa förlora jobbet. Så enkelt är det. Istället försöker läkare bla i Sverige (via DN, SvD) mer inlindat ifrågasätta behovet av massvaccination. Så
mitt råd är: läs mellan raderna. Dessa läkare försöker förmå människor att ifrågasätta dels behovet av vaccination, dels politikernas felaktiga beslut och
dels läkemedelsbolagens vinstintressen.

4. En ingrediens i Pandremix (svininfluensavaccinet) är thimerosalkonserveringsmedel) som innehåller kvicksilver (ethylkvicksilver). Jag fick uppgiften från Läkemedelsverket. Enligt Oxfords keminfosidor är thimerosal lassat som ett gift.

Amalgamfonden har varnat för samma form av kvicksilver eftersom formen på kvicksilvermolekylen är av typen etylkvicksilver (nära släkt med metylkvicksilver), en molekyl som lätt tar sig in hjärna och nervsystem. Förbud mot kvicksilver i amalgam infördes i Sverige 2009-06-01. Beslutet att köpa in vaccin som innehåller thimerosal till svenska folket togs 2009-07-24. I ena stunden totalförbjuds kvicksilver i munnen och i nästa stund är det okey att spruta in en liknande form av kvicksilver i blodbanorna. Nu är det helt plötsligt inte farligt alls.

5. Vaccinet är ej testat på människor. Stat och Landsting varken tänker eller agerar logiskt. De enda som tjänar på hela pandemicirkusen är läkemedelsbolagen som kontraktsmässigt gjort sig ansvarsfria om människor får skador av ett vaccin i en prototypmodell som inte testats på människor. Svenska läkare har fått ut via SvD och starkt ifrågasatt detta.

6. Har du hört att svenska läkare avråder äggallergiker att ta vaccinet? Varför? Jo, för vaccinet är tillverkat mha ägg. Vad som är känt men ej debatterat i media är att vaccinet därför innehåller djur-RNA och DNA rester från produktionsledet av vaccin (äggen). Dessa gensträngar fäster an vid kroppsceller efter att de sprutats in i kroppen. Vårt immunförsvar identifierar de främmande gensträngarna och angriper. Problemet är att gensträngarna fäst an vid kroppsceller med följden av att immunförsvaret angriper kroppsceller med anfäst djur-RNA/DNA. Slutresultatet är autoimmuna sjukdomar av typen MS, ALS en neurodegenerativ nervsjukdom), fibromyalgi, artralgi och en rad andra esläktade “inre allergisjukdomar”. Det är alltså inte konstigt att det tom står i biverkningslistan från Läkemedelsverket nedan.

Man känner alltså ill de autoimmuna reaktionerna i kroppen, men man håller tyst om det.

7. Det återkommande mantrat som stat och landsting upprepar är: “Det är bättre att några få dör eller bli skadade av vaccinet än att långt fler dör och blir skadade av influensan.” Problemet är att slogan är ogenomtänkt och högst spekulativ och den enda part som tjänar på den är läkemedelsbolagen som dessutom gjort sig ansvarsfria.

8. Jag anser att Landstingets och politikernas okunnighet och godtrogenhet har fått farsartade proportioner. Nu är tåget satt i rullning och de varken kan eller klarar av att stoppa ekipaget. Prestige spelar naturligtvis in i bilden. Det enda vi kan hoppas på är att folk tar sitt förnuft till fånga och låter kroppens immunförsvar skapa immunitet mot viruset genom att ha influensan. Inget vaccin behövs. Det är så naturen skapat oss och det har fungerat i miljoner år. 
 

Onsdag 2009-10-07
Vaccinationspropagandan JK-anmäld

Leif Arnold, frilansskribenten har JK-anmält vaccineringen mot svininfluensan. I en mycket bra anmälan går han på punkt efter punkt igenom alla de okritiska antaganden som framförts av ministrar, socialstyrelsen m.fl. Anmälan blev avslagen.
På sidan http://www.vaccinationsfaran.se/ kan man läsa om anmälan och mycket annat.

Söndag 2009-09-20
Påven vill ha en ny världsordningFinns det någon som överhuvudtaget inte förstått att konspirationsteoretikers tal om "En ny världsordning" är iskalla fakta?

Senast ut är påven Benedict XVI som i somras skrev sin encyklika, en skrift, där han söker en ny politisk och ekonomisk världsordning. Eller som han uttrycker det: "...there is urgent need of a true world political authority."

Aletheia, den religiösa bloggen, skriver mer om detta. Klicka här.
Lördag 2009-09-06
Övervakningskamerorna börjar tala.

Jo det är sant! Nu har det spridit sig till Sverige. Talande övervakningskameror. Mysigt! Robotar nästa då eller?

Tyvärr så ses detta som otroligt lyckosamt av de som enbart ser till de mindre framgångarna, de som spelar med i valsen, de, vars utsikt är kraftigt begränsad.

Avtrubbningen av människor fortsätter konstaterar vi här på Klar Sikt.

Mer om detta på DagensPS.se

Torsdag 2009-08-20
Så här skapar media och stater opinioner.
För ett antal år sedan och i samband med att USA invaderade Bagdad så skrev jag(Mats) på mitt förra forum om hur bilderna när en Saddam-staty revs ner, var manipulerade. Fortfarande bär många människor de bilderna inom eftersom det pumpades ut i svenska och utländska media.

På Aftonblades web-tv förklaras nu hur detta gjordes. En eloge till Aftonbladet som vågar beröra sådana här viktiga ämnen. I intervjun med religionshistorikern Mattias Gardell tas fler exempel upp som visar hur opiniioner påverkas.

Det viktiga att förstå i sådana här sammanhang är att även om det kommer upp i efterhand så är propagandan redan gjord och den har då redan fått sin verkan.

Se videon.

Söndag 2009-08-16
"Läkemedelsindustrin handlar om att göra människor sjuka snarare än friska".

Påstår kanadensiskan Ghislaine Lanetot "Ghis" som var läkare i 25 år fram till för två år sedan.
Det tog henne så lång tid, som hon uttrycker det, att inse att läkemedelsindustrin syftar till att göra människor sjuka snarare än friska. Hon, liksom alltfler nuförtiden, har insett att detta är möjligt eftersom människor tillåter sig att överlåta ansvaret för sina liv åt andra.

"Ska vi lita på vår doktor eller ska vi lita till vad vår egen intuition säger oss?"
"Vem tjänar på vaccinationer?"

Hon tangerar även eugeniska avsikter med läkemedelsindustrin. Hon inser den globala elitens roll.

Bra video med långsam och tydlig engelska.
Lördag 2009-08-15
Amerikansk underrättelsegeneral uttalar sig:
"Det var inget plan som träffade Pentagon"

Major Albert Stubblebine, pensionerad underrättelsegeneral med en oerhörd mängd erfarenhet av anaylser och incidenter säger:

Intervjuare:
Vad var det som träffade Pentagon?

Stubblebine
:
Jag vet inte vad som träffade Pentagon, men jag vet en sak och enligt de foton som jag sett och analyserat mycket mycket noga, så var det i alla fall inte ett flygplan.

Intervjuare:
Vad får er att tro det?
Stubblebine:
Ja om man börjar med hålet som skapades i fasaden på Pentagon. Nosen på planet kom tillräckligt långt in för att det skulle finnas märken efter vingarna.
Jag har inte sett några märken efter vingar. Så var finns dom?
Hade den här farkosten, eller vad det nu var, vingar? Uppenbarligen inte!
Om farkosten haft vingar hade det funnits vingmärken på Pentagon.

En person som motsagt mina teorier menade att  planet skulle tippat innan de flög in och att ena vingen skulle brutits av mot marken.
Och okej, en vinge kunde brutits av, men ursäkta, jag har aldrig sett ett flygplan med bara en vinge, så var finns märket av den andra vingen?

Jag har inte funnit något sådant avtryck på något foto jag har analyserat.
Notera, jag är väldigt försiktig med att uttala mig om vad som flög in där, varför? Jo för att jag har inga bevis på vad som flög in.

Mer om Stubblebines åsikter kring 9/11 o9ch hans erfarenheter kan ni se här.

Torsdag 2009-07-30
Svenskar stöder svensk trupp i Afghanistan

Linda har just skrivit en krönika om fred och i dagarna får man veta vad svenska befolkningen tycker om att vi har soldater i Afghanistan:

Varannan svensk tycker att det är rätt att Sverige skickar soldater till Afghanistan, visar enopinionsundersökning som Novus  Opinion har gjort på uppdrag av TV 4  Nyheterna.                           

Stödet är störst bland män och  borgerliga väljare. 63 procent av  männen tycker att det är rätt att  skicka trupper, jämfört med 35 procent av kvinnorna.
Av de borgerliga sympatisörerna stöder 67 procent de svenska trupperna, jämfört med 41 procent av det rödgröna blockets väljare.


 
Skönt att veta att det finns svenskar som är beredda att klä kistor med svenska flaggor, kistor som innehåller lemlästade familjepappor från Tranås, Göteborg, Luleå eller vanliga andra svenska orter, när de förr eller senare skickas hem från Afghanistan.

En sak är säker. Jag kommer att ha NOLL RESPEKT för er som börjar vackla, skruva eller vrida på er sen när det händer.
Stå nu ert förbannade kast och förklara för pappalösa barn och ensamstående mammor att det var HELT OK.

Dagispersonalen till barns vars pappor befinner sig i Afghanistan kan redan nu försöka förklara varför deras pappor skjuter ihjäl andra föräldrar i främmande länder.

Värst av allt, kriget mot terrorismen är en bluff!


Söndag 2009-07-26

En av USA:s regerings officiella fotografer talar ut om 9/11

"Jag blev skickad till Ground Zero redan innan plan nr två träffade WTC och när plan nr ett fortfarande ansågs vara ett ”litet privatplan” "
"
FEMA organiserade sig på plats redan efter några minuter, i New Orleans och efter orkanen Katrina, tog det 10 dagar!"

Mer på Voltaire.net


Söndag 2009-07-26
Artificiell hjärna... inom 10 år

A detailed, functional artificial human brain can be built within the next 10 years, a leading scientist has claimed.
Läs mer på BBC news
Nånting säger mig att sådana här hjärnor INTE kommer att bidra till fred. Kan inte tänka mig att det ingår i affärsidén!
Jag vet inte men, sånt här är för stort att låta sig kommenteras.


Lördag 2009-07-25
Svininfluensan


Som de flesta märkt så breder hysterin ut sig. Vi genomgår just nu en gigantiskt exempel på medias makt. Men, jag undrar om inte de fick sig en kalldusch när Aktuellt i torsdags (2009-07-22) intervjuade en forskare, Tom Jefferson, från det ansedda Cochrane-institutet.
"Det här verkar vara en ganska mild form av influensa så jag förstår inte riktigt all den här oron. men det kanske finns goda skäl för den!!"
Och angående vaccineringar säger han:
 "När det gäller s.k. Pandemivaccin så vet vi aldrig om de kommer att fungera"

Han kallar vacineringar för ett lotteri och att sådana här vaccin inte är särskilt effektiva enligt tidigare erfarenheter.
Han menar på att det inte längre går att veta vad en pandemi är, efter att WHO har ändrat definitionen, från att för några år sedan innebära många allvarligt sjuka och döda till att nu ha en allmängiltig innebörd.
Den nya vidare definitionen av pandemi gynnar de som har något att sälja, menar Tom Jefferson. "Det inbegriper även forskningen och medierna och läkemdelesinduistrin".

En kalldusch för media och människor som nu är helt insnöade på något som inget är!

Lördag 2009-07-25
Vaken.se får kritik

Media blir för varje dag alltmer medvetena om hur konspirationsterorier får fäste.
Det är inte längre nåt skämt. Under temakvällen för månlandningen var SvT tvungna att sända ett program som förklarade varför månlandningen INTE var en bluff.
Inte dåligt!
Häromdagen fick vaken.se utstå kritik i media:
"Slumpteoretiker från Göteborgs-Posten smutskastar Vaken"

Vaken.se har inget att oroa sig för, de blir alltmer aktuella ju mer tiden går.

Lördag 2009-07-25

Allt måste evidensbaseras och erfarenheten blir förloraren

Missa inte Göran Rosenbergs träffsäkra artikel om evidensbaseringen.

Lördag 2009-07-25
Världsmynt och en global valuta


För er som inte insett det allra redan, vi är på väg mot en global valuta, det är inte bara vad konspirationister påstår utan vad världsledare önskar.

"Ryssland har under president Dmitrij Medvedev alltmer högljutt argumenterat för en ny internationell valuta som kan utmana den amerikanska dollars dominans. Presidenten har till och med låtit prägla ett nytt mynt som han gav till olika ledare under G8-mötet."

Läs mer på E24.

 

Bloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper