SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

Status Klar Sikt

Hej på er

Här kort bara lite status-läge.

Först vill jag nämna skribenten Lindas (ej Klar Sikt-Linda) länk (se hennes kommentar) till grundlagsändringen som just nu håller på att klubbas igenom.
Tack Linda för en superviktig länk.

Som jag försökt förmedla sen några veckor tillbaka så har både jag och Linda haft nolltid över. Vi har bl.a. annat jobbat med media och Robotfolket och får se vart det bär i eventuella recensioner m.m. Att skriva är en sak, men så ska man vara försäljare också och ringa upp kulturchefer på landets största tidningar, radiokanaler och berätta att man har en bok som är såååå viktig, det är ett helt annat yrke!!
Kulturredaktioner får nya böcker varje dag tillskickade av förlag och konkurrensen för att få en recension är mördande hård.

Uppgraderingen av Klar Sikt gjorde jag i natt och hoppas på att det inte ska leda till några tekniska problem, utan tvärtom, stoppa en massa kommentars-spam som plågat oss och er läsare. Den nya bloggmotorn som ni som läsare inte kan särskilja mot förut, har ett administrativt gränssnitt där man kan hantera och filtrera spam. Ifall ni stöter på problem med sidan så ropa till.

Jag hoppas att vi ska kunna återkomma med bra krönikor här också inom kort.
Tills vidare, ta gärna del av Linda:s länk.

Allt gott!
Mats


Tags:
Categories: Allmänt | Krönikor av Mats | Nyheter & Produktioner

0 Comments
Sätt att kommentara: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
LoadingBloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper