SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

En bok om sanningssökande

 


Av Mats Sederholm

Hej på er

Det har varit lite tunnt med krönikor här och anledningen är att vi arbetar med två böcker samtidigt.

Dels med vår gemensamma roman som alltmer tar sig, om än ännu i story-form och utan några skrivna sidor. Det har varit mycket research under våren men boken ”växer” och känns fantastiskt mäktig på flera sätt. Otroligt inspirerande och vi längtar efter att få sätta ner pennan och skriva igång, men storyn måste göras rätt och komplett och med en viss trovärdighet innan vi vässar pennorna. En långt arbete väntar under 2011 och 2012 inser vi innan boken är ute.

Men innan dess. Begreppet konspirationsteorier förekommer allt oftare i debatten. Alternativa tankar och synsätt på vår värld sprider sig. Bara händelserna i Grekland och Spanien innehåller massor med otraditionella och nya perspektiv på vad allt detta med den ”grekiska ekonomin” egentligen handlar om. Mainstream media försöker hålla tillbaka. Detta är oerhört spännande.

Det finns massor med böcker skrivna om konspirationsteorier, om hemliga sällskap och på svenska. Men samtliga böcker håller sanningshalten kring många konspirationsteorier som låg. Man tar upp en massa oväsentliga teorier och undviker de hetaste och mest allvarligaste synsätten på hur vår värld styrs och formas. Man berättar ingenting om sanningsrörelsen och hur den blivit nerskitad av media, EXPO, Vof m.fl.

Men det är slut på det nu.

Jag har i princip avslutat ett mindre manus där jag vänder ut och in på alla elaka samhällsangrepp genom åren och lyfter upp sanningssökare och sanningsrörelsen för vad de är.

Okategoriserbara och därför behandlade som sanningsterrorister!

Det finns mycket konkreta exempel med från media men också många djupare betraktelser av vad sanningssökande är och hur vår värld i grunden egentligen fungerar. Det finns konkreta fakta om 9/11 och mycket om NWO.

Boken är ämnad att både till språk, innehåll och utseende vara ett alternativ till andra ”akademiskt”, ”städade debattorienterade” böcker.

Jag är ensam författare till den här även om Linda oundvikligen kommer att syna den och få med både idéer och kreativa penseldrag.

Just nu håller de cirka 120 sidorna på att synas och rättas, därefter kommer vi fram till distribution och hur den ska ges ut, detta är fortfarande oklart.

Samtidigt tar jag gärna emot tips från er läsare på innehåll i en sån här bok. Det finns utrymme ett tag till för att ändra.

Skön sommar på er allihopa önskar vi båda.

Tags:
Categories: Krönikor av Mats

2 Comments
Sätt att kommentara: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Comments

July 6. 2011 23:35

Fredrik Larson

Hej Mats! Intressant. Jag tror på den boken. Mer aktuell än mycket annat idag. Ta gärna upp det här med "foliehatts-syndromet" var det kommer ifrån och hur debatter även kan dödas (på samma vis som att kalla någon antisemit) genom att nämna ordet.
Jag är inne på Eckart Tolle för tillfället och "the power of now" som han så enkelt illustrerar. Egots roll, personligt och kollektivt, hur konspirationer gärna uppväcker kollektiva egon och systematiskt skapar en dualistisk världsbild.
Istället för en holistisk.
Beskriv gärna detta.

Lycka till!

Mvh Fredrik

Fredrik Larson

July 7. 2011 00:43

mats

"hur konspirationer gärna uppväcker kollektiva egon och systematiskt skapar en dualistisk världsbild. Istället för en holistisk. "

Bra tips Fredrik, tack

mats

Add comment


(Will show your Gravatar icon)

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
LoadingBloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper