SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

Nyheter 24 ljuger medvetetAv Mats Sederholm

Reportern Jack Werner från Nyheter 24 (N24) ringde mig angående politikern Pernilla Hagbergs artikel  om Chemtrails. N24 kommer att skriva en artikel om det.

Anledningen var att en person med samma namn (Pernilla Hagbergs ) har kommenterat här på Klar Sikt. N24 undrade om jag kunde identifiera henne vilket jag omgående sa att jag var tveksam till eftersom media i allmänhet för en smutskastningskampanj mot människor som, just söker väcka obekväma frågor på detta sätt.

Jack och jag kom överens om att jag kunde kika på artikeln han tänkt lägga ut.

Jag läser den och ser hur Klar Sikt framställs som en tokplats då han refererar till en artikel i Expressen där det påstås att jag tror på att reptiler styr Illuminati, som styr jorden.

"Åh, och dessutom enligt vissa att utomjordiska reptiler styr det hemliga sällskapet Illuminati, som i sin tur styr världen."

Efteråt ringde jag tillbaka till reportern och förklarade detta om utomjordiska reptiler och att detta är ett retoriskt ihopklipp och inte sant viket jag redan för tre år sedan bemötte, inklusive Lars Lindströms irriterade kontring på avslöjandet av honom, se här. Jag förklarade också för reportern att han hade full frihet att söka och försöka finna orden Mats Sederholm och reptiler i nåt sammanhang.

Jag berättade för honom att han var i färd med att lägga ut en lögn i media, ett rent faktafel.

Men det hjälpte inte, det skulle ut även om efter vårt samtal ändrade vissa formuleringar.

Tokstämplingen från media och deras uppdrag att sopa kritiska samhällsfrågor åt sidan fortsätter såsom jag skrivit om i boken ”Det enda rätta” och i otaliga artiklar och krönikor.

Men detta med reptilpratet som ju självklart ingenting har med sakfrågorna om chemtrails att göra är inte det enda. Politikern Pernilla Hagberg har redan sagt till N24 (enligt reportern!) att hon INTE är den som kommenterat på Klar Sikt och ÄNDÅ så skriver N24 som om det skulle vara så. Jag frågar hur han kan skriva en artikel om detta då allt bara är spekulationer och smutskastning. Han hade inga problem med detta alls.

Spekulation, på spekulation, på spekulation tills att ryktena blir till en sanning, så arbetar media tillsammans med övriga delar av etablissemanget för att slippa ta sig an baskritik mot systemet och för att vinna lite uppmärksamhet genom att bunta ihop så många knasiga saker de kan på en gång.

Sidan kommer att uppdateras, återkom gärna.

Uppdaterad 2012-09-22
Klar Sikt gick över 1000-besökare-gränsen under dagen för N24 smutskastning. Tacksamt nog hann jag komma ut med artikeln i tid och är tacksam för uppmärksamheten.

Uppdaterad 2012-09-24
För er som vill veta mer om chemtrails, istället för att lyssna till självklarheter i media av människor som ingenting vet, visat av media som inte vill att människor ska veta, se klippet nedan som exempelvis visar och berättar om skillnaden mellan contrails och chemtrails. Alltså vanliga kondensationsstrimmor som bildar spår av plan och de omtalade chemtrails.
Tags:
Categories: Krönikor av Mats | Media

0 Comments
Sätt att kommentara: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
LoadingBloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper