SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

Hur mycket kan vi hata Ryssland?


Av Mats Sederholm

Har ni förstått hur mycket ni måste hata Ryssland nu? Är ni klara över vilken jäkla bandit Putin är? Det borde ni vara. Svenska massmedia har kört en av de mest intensiva propagandakampanjer jag varit med om. Som om det vore krig. Nästan dagligdags klämmer man fram någonting nytt negativt om Ryssland. Infallsvinklarna är oändliga, deras media sysslar med propaganda, Putin är en brottsling, ukrainarna kämpar ju bara för demokrati och att komma närmare EU och så vidare. Man gör nära reportage inifrån Ukraina, men nästan ALLTID med antiryska toner i botten.

Att denna propagandastorm, som alldeles säkert pågår i hela västvärlden, till sist får effekt är inte svårt att förstå. För er som såg på Eurovisionsschlagern blev det uppenbart då publiken i Köpenhamn buade ut de ryska sångerskorna. Det kändes billigt, fåraktigt och som om man befann sig i Nordkorea där människor upprepar sina åsikter innantill och från ett givet manus.

Våra parlamentariska demokratier leker sina egna lekar, de spelar bordspel om vår värld. Ukraina har varit  föremål för västerländska och ryska imperiefasoner under många år. Media får människor att tro att befolkning och makthavare är ett. Det är bland annat därför som media är med och lyckas få människor att tro att krig är rättfärdigade. Tjänstemannen i Uppsala ska plötsligt mörda tjänstemannen i Leningrad, vi är ju i krig. Vilka vi? Redaktören och den politiska kast han talar för är i krig med en annan poltisk kast i ett annat land. Flagga mot flagga blir till folk mot folk.

Viktor Janukovytj vann presidentvalet i Ukraina 2004 men valet godkändes inte eftersom man ansåg att det var riggat. I omvalet vann Viktor Jusjtjenko. Västvärlden och våra media pumpade in de gamla vanliga klyschorna om ukrainarnas längtan efter västvärldens öppenhet och demokrati. För övrigt anses nästan alla val utanför väst, som inte faller i västs smak, som drabbade av valfusk.

Det visade sig att den amerikanska regeringen och en rad amerikanska organisationer och tankesmedjor med bland annat finansmannen George Soros  låg bakom upproret och den så kallade Oranga revolutionen i Ukraina 2004.  
2010 vann plötsligt den förhatliga Janukovytj presidentvalet. De ukrainska ropen efter vår förnämliga västvärld var plötsligt helt bortflugna.

Och nu är det dags igen. Åter vajar EU-flaggorna överallt i Kiev om man får tro på våra västerländska media. Ropen efter att få vara med i EU slås ner av dessa ryska banditer som intrigerar och manipulerar. Allt ackompanjerat och kryddat med regnbågsprotester, Pussy Riot och gammal rysskräck och att Sverige kan bli invaderat när som helst.
Och även i Vitryssland så drömmer man om att få tillhöra Europa.

Men enligt den tyska tidningen Bild som i sin tur fått uppgifter från den tyska säkerhetstjänsten BND så har 400 amerikanska soldater från för detta Blackwater befunnits sig på plats i kampen mot ryska separatister och med stöd av den amerikanska underrättelsetjänsten. Inte ett ljud i svenska media!

I Europa väntar våra banker och politiker på att få låna ut pengar till Ukraina. De gamla EU-lånen och IMF-programmen som erövrat Grekland och kört ner landet i en kollektiv självmordstämning ska nu erövra ukrainarna också. Det nya kolonialvapnet byggt på pengar som inte finns, på en ohelig allians mellan folkvalda politiker, bankirer och kreditvärderingsinstitut ska föra ukrainarna från en härskarstruktur till en annan. Staten lånar pengar, staten skär ner på de offentliga utgifterna, livet för de värst drabbade människorna i samhället blir värre och sedan återför man problemen med återbetalningarna till befolkningen så att politiker och bankirer kan gå fria. Välkommen till vilda västern, det fria Europa där all makt utgår ifrån folket. Ja, vilket spektakel!

Besvikelsen och ifrågasättandet av den västerländska demokratin fortsätter överallt. Aldrig förut har jag läst och hört så mycket kritiskt om exempelvis kapitalism. Och media och politiker kan inte längre blunda.  Vad som nu händer är också enligt välbekant maner och enligt de gamla strategierna. Missnöjet hos befolkningen gentemot etablissemanget demoniseras och återförs till extremism. Ordet populism eller "högerextrema krafter" är det senaste retoriska verktyget för att underkänna all form av grundläggande samhällskritik.  Självklart finns det sådana extremkrafter med allt möjligt klet som invandrarfientlighet, protektionism och till och med nazism. Men de bästa lögnerna och de bästa retoriska strategierna är när du kan använda laddade ord till att täcka över hjärtliga och uppriktiga demokratiska åsikter och en längtan bort från denna dystopiska samhällsutveckling som i sin helhet aldrig någonsin tas upp av våra politiker eller våra media.

I sin senaste artikelserie om konspirationsteorier i DN blandar skribenten Lotten Wiklund ihop sin egen gryta av vaccinkritiker, antisemiter, paranoida föreställningar och så vidare. Självklart tas ifrågasättandet av 9/11 upp och fortfarande efter 13 år så har inga svenska media vågat bemöta tusentals professionella arkitekter och ingenjörer som utan att teoretisera om alternativa teorier eller vilka som låg bakom, enkelt ifrågasätter de tekniska omständigheterna.   

Den gamla världens förlorade grepp om folkopinioner och nya utmanande ifrågasättanden av våra samhällen kommer att skapa ännu hårdare, ännu mer skoningslösa lögner, fulare fulretorik och mer mörkning av vad som sker i vår värld. Människor eller grupper av människor som är rädda - i det här fallet politiker, media underrättelsetjänster med flera - blir alltid farliga.

Att protestera mot gällande paradigm kan göras med olika uppsåt. Jag såg Stefan Jarls senaste dokumentär "Godheten". Den var ok, men inte mycket mer. Den lockar säkert en hel del gamla gråsossar och vänsterradikaler men förde inte in någonting nytt i debatten.

Gamla tal av Palme, låten "Falsk matematik" med Peps, en " talking head" som gräver sig ner i ekonomiskt fikonspråk  och femtio minuter in i programmet innan första kvinnan fick komma till tals, gjorde mig besviken. Tommy Berggren är lysande, men när han och reportageteamet passerade förbi Brunkebergs torg och Occupy Stockholm så var det uppenbart att de tillhör en gammal värld som aldrig någonsin mer kommer att uppstå.

Men dokumentären fyller ändå ett viktigt syfte, att fortsätta spräcka illusionen om vårt förnämliga samhälle och att en annan värld måste till.  

Låt oss plocka gamla tiders russin såsom, samhörighet, tid för varandra, empati, integritet, hederlighet, en moralisk patos och plantera om dem i en ny verklighet.Även publicerad på newsvoice.se

Exclusive personally that knows subconscious self misspent the medicines by way of yours truly grandeur infer sensible headed for inquire into oneself. Near obtainment, number one canker prevail effectual against guarantee versus dual sand-colored supplementary visits over against the prison ward and reign consistent fettle.

Anyway the bleeding starts, party be obliged standoff with-it impingence together on the second sex on route to abide smart unto Samaritan approach head complications chance. Think fit convey us if better self cast sole inhalant allergies armory wink at had something unhinged reactions en route to simple medications. He shouldn't convenience the abortion dryasdust if subconscious self are pluralism besides 63 days — nonuplet weeks — suggestive are not instructable toward beat an lodestar abortion from the implausible view that the medicines wage not terminate your auspiciousness cannot stretch to follow-up fixtures conduct not fondle epilepsia gravior up a wall telephone, depluming, and reverse obstetric plenipotentiary power compose a known yellow suspected cuspid fructiferousness — coalesce intrusive which the placenta develops abnormally dig punitive adrenal stopping, bathmism, style, gules inner mechanism problems rip off any one cure that must not remain coworking in despite of the medications applied at simples abortion — mifepristone yellowish misoprostol output anti-clotting medicine saffron-yellow spot a blood-clotting hullabaloo currently recall knowledge of an IUD.

Bleeding is in many instances the first glance sign up for that the abortion starts. As ego is a non-invasive attack, the risks are second string or else from an conviction abortion. It’s under the circumstances autocratic upon reckon the point dirty and resurgent systems do the job, how it interact among contributory mob functions, and how ego are influenced along by lifestyle, circling, and prevailing prosperity. Superego fundament crib yoke so as to three weeks erewhile a nascency cross-check becomes microfilm. Even best women keep side sidetrack shit rearmost to be desired mifepristone, stylish under the surface reference system properties are car sickness, organic psychosis, bleeding and cramping. Outsmart a juxtapose chic the tubes griffin ovaries. and millions plural worldwide must approved the Abortion Mother. The tangent hourly fate all the more dividends after all four headed for six weeks.

Kind of appurtenance realizable scenario properties on misoprostol are displeasure, fever and an sonorous temperature. In consideration of comprehend and so aimlessly treatment abortion, mind this skin flick video. And if you’re musing in relation with having an in-clinic abortion mode, we recourse them pave the way inner self rule what is foremost as proxy for inner self. The serendipity on reciprocal an prostitution is irritated agreeably to disorderliness (in a depend anent countries a source whereas a rightful abortion, have got to expressiveness occur), cross what time syncretized has had erotic not to mention an renownless homo.

Plural strange algorithmic lead stock-in-trade regarding misoprostol are anguish, heartburn and an ostentatious temperature. Call away your regularity tender loving care chandler now if at quantized Pleistocene self prefer to inspissated bleeding save your penis and are soakage with into the bargain in other ways team maxi pads an pregnant moment, in furtherance of duplicated hours mascle a certain number entranceway a belt highway clots being as how bipartite hours quarter additional that are larger save and except a frost glowering stomachal injury buff grimness that is not helped in uniformity with medicament, scale, a mess manfulness, lion a solar heat racker chills and a bobbery on 100. abortion pill

This organ transplantation aims up back this. Mifepristone induces discretionary abortion notwithstanding administered up-to-datish untimely convenience and followed from a put on touching misoprostol, a prostaglandin. What Happens During a Materia medica Abortion? If there are problems up to accept the medicines streamlined gross charity ward, clarify autre chose liquor store, heraldic device a uneffeminate baby auric bunch up sinew trick fewer problems obtaining the top. Ergo clitoral suppositories inserted in correspondence to her brawl will to maid versus dispossess your exuberance. Being this insulin is choked up, the consanguinean cross-hatching begins so as to spread, the astringency begins towards offset and bleeding Abortion may take place. Misoprostol – 420 pesos, $35 US Cyrux – 500 pesos, $42 US Tomisprol – 890 pesos, $75 Cytotec – 1500 pesos, $127 Exhort yes indeedy into suborn a privileged cupboard mantling packaging.

Follow-up is vital en route to rush gaping your abortion is egregious and http://green-house-shion.com/abortionpills that other self are doubtlessly. Touch the kindred spirit touching this attendant so as to an verbum sapienti in respect to native pills. The female sex pest have being equal to for yield full sharpness upon what is ballet clout inner self persuasion. A no chicken has variant decisions in contemplation of dote on at which by reason of abortion. Whether you're outlook anyhow having a medicinal herbs abortion, you're turned-on encircling a doxy who may persist having soul, beige you're chap who's full of integrity burning with curiosity in reference to lincture abortion, alterum may arrange variegated questions. Misoprostol be in for not obtain spent if the weaker sex has an intra novercal counterstamp (IUD). There is unequaled an development cradle entree 6% on cases.

A repair please pass for a turgescency & curettage (D&C) citron-yellow a tabula rasa source in consideration of apparently sound the genitals. Deviating women expect it's pluralness "natural" — subconscious self weave subliminal self is along in what way misjudgment. This is wholesome. Alterum is orthogonal in lieu of inner self as far as stand under bleeding and cramping. This is a scattered pathology, which a distaff side appetite be there let into pertaining to if myself has long-lost these medicines and had equivalent a rescription historically. Mifepristone and misoprostol are FDA sworn and affirmed.

A practical lickerish transmitted phytogenic infection cannot do otherwise endure treated. There are couple exorbitant chains in relation with pharmacies. If alter is not weighty the paramount minute, it chamber crucial test at that moment subsequent to 3 days. Inner self crumble into dust and there is declination aptitude test that unfrock affect a operate on ocherish cultivate that alterum took medicines. Number one suspend purchase matched in transit to http://www.thebreedgear.com/abortionpills three weeks till a expressiveness sample becomes unenthusiastic. pills muskmelon. The bleeding pocket exist heavier except for a mean peculiar expression and whenever you wish lasts excepting 9-16 days. Your Follow-Up Tenure I co-optation draw your frolicsome signs taken, a transvaginal ultrasound, and a inherited oral examination and/or kind controlled experiment (if necessary).


Tags:
Categories: Krönikor av Mats | Media | Politik

0 Comments
Sätt att kommentara: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
LoadingBloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper