SEE ARTICLES IN ENGLISH ON THE NEW BLOG - BEYOND

Senaste krönikorna- Klimataktivism är oerhört positivt men utan en koppling till politisk aktivism så kommer det ingenvart.
Läs krönikan här

- SD ökar och de etablerade partierna står maktlösa. Man fortsätter sin kräftgång med att inte röra SD ens med tång. Knappt inte jag heller men strategin slutar med förakt från folket och en idealistisk härdsmälta som får motsatt effekt.
Läs krönikan här

- Greta vann inte fredspriset, men frågan är nog ifall världen verkligen är mogen för de systemändringar och det patos hon visar. Jag tror inte de flesta faktiskt verkligen förstått vad hon säger och vad hon gör. Hon är skoningslös mot systemet i alla sina uttalanden. Äntligen någon!
Läs krönikan här

- Tidernas värsta exempel på parlamentarisk demokrati kan dagligdags beskådas. Jag vill gärna att de stannar kvar i EU, men inte på bekostnad av ett svek mot väljarna.Demokratihatarna håvar in nya poäng för varje timme som går.
Lämna EU NU!
Läs krönikan här


Tags:
Categories: Allmänt | EU | Krönikor av Mats | Politik | Proteströrelser

0 Comments
Sätt att kommentara: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
LoadingBloggtoppen.se Vardagsbetraktelser bloggar Allmänt Blogglista.se Creeper